Aktiviteter

Aktiviteter i klubben

Indgangen

Indgangen er klubbens hjerte, det er her du tjekker dig ind når du kommer og tjekker ud når du går hjem, det er her du henvender dig når du skal betale for nogen af de ting du har lavet i rummene, eller hvis du skal tilmelde dig ture, fester m.m. Det er også her, alle de ting du ligger fra dig rundt om i klubben havner, hvis de altså bliver fundet, nøgler, penge, mobiltelefoner, diverse tøj og meget meget mere. Det er også her der altid er nogen at snakke med, og hvis du er i tvivl om noget, kan du altid spørge i indgangen.

 

 

Musik

Vi har 2 musikrum i Danalund, her grundlægges de musikalske interesser. Vi har haft musikundervisning siden 1975, og tusindvis af medlemmer har i den tid haft glæde af det... Du kan lære at spille guitar, bas, trommer, keyboard, og når du er blevet god til det, kan du måske være heldig at komme med i en af samspilsgrupperne, som optræder til vores jule og sommerfester samt div. arrangementer rundt om i landet. I musikrummene får du en fast tid om ugen du skal komme til.

 

Dans

Jazzballet, dans, aerobic og meget andet - er en af Danalund’s store afdelinger med mange medlemmer tilknyttet. En populær aktivitet, for både piger og drenge, store og små. Der bliver jævnligt lavet danseforestillinger så hele familien kan komme ned og se, og ind imellem disse, optræder mange af danseholdene til vores jule og sommerfester. Ligesom i musik og sportsafdelingerne er der  mange  medlemmer som  Deltager i denne aktivitet. Har du lyst til at være med på et hold, så kik ned i kælderen.

 

 

Kreativ/smykker

Vi har et stort kreativt rum oppe på 1. sal hvor alle vores alrums aktiviteter er samlet - Smykker, syning, porcelæn, wellness, blomster m.m. - Heroppe er det kun fantasien der sætter grænsen. Der er masser af sjove og spændende ting du kan lave.

 

  

Kaninhuset

Vi har også et stort kaninhus, kaninhuset er åbent bestemte dage og tidspunkter, hvor du kan komme ud og hygge med dine venner og kaninerne. Kaninhuset ligger omme i baggården.

 

 

Gården

Vores store gård, kan bruges til mange sjove og spændende aktiviteter... Der er trampoliner og skater-ramper, der kan spilles bold, lagkage, hinkes, sjippes, grilles og meget mere.

 

 

Sporten

I Danalund er der mange muligheder for at dyrke sport, badminton, bordtennis, fodbold, billard, floorball, bounceball og meget mere.

 

 

Baren

Baren er et hyggeligt sted, hvor du kan sidde og slappe af, i barstuen uden for selve baren kan du lave lektier, læse blade og se lidt TV… Der er altid en medarbejder du kan snakke med….

 

 

Computer/E-Sport

Vi har også et stort computerrum i kælderen - Der er ca. 40 computere som står til fri afbenyttelse, med masser af forskellige spil, hvor du kan spille alene eller sammen med nogle af de andre. Om aftenen er der fri adgang til internettet, så du kan spille, chatte, lede efteroplysninger du måske skal bruge i forbindelse med en opgave i skolen. Vi har også playstations, bl.a. playstation 3 - her er der også masser af forskellige spil. Alle får een tid om eftermiddagen på computerne, og for at komme til, skal du skrives op på en liste for der er rift om pladserne. Onsdag eftermiddag - er pigernes dag alene ved computerne.

 

 

Boldbanen

Vi har også en boldbane udenfor, den bliver flittigt brugt til bl.a. fodbold, Floorball, unihockey og rulleskøjter. Banen er indhegnet med net, og der er to fodboldmål. Boldbanen er med kunstgræs, og meget lækker at spille på.

 

  

Motocross

De senere år har vi igen taget Motocross op - En populær aktivitet, vi har 10 Crossere i forskellig størrelse, og kører fast ude på Amager. Motocross hører ligesom med til metalrummet da det er Carsten og Mogens der tager sig af begge dele. Her kan du lave stort set alt i metal. Rummet er også cykelværksted, hvor du kan få givet din cykel et grundigt eftersyn, eller bare få lappet et dæk. Løbehjul og rulleskøjter kan vi også hjælpe dig med at få repareret hvis det er gået istykker.


 

Billard/Pool

Et af de rum hvor du nærmest må stå i ”kø” for at komme til. Der er rift om bordene. Du kan spille både Pool, eller bare sidde og hygge dig. Alle er velkomne, både dig der spiller for sjov, og dig der måske skal træne op til en turnering.

 

Rollespil

Her lærer du at lave live rollespil, lave alm. rollespil, lave rundt-om-bordet rollespil, lave standard- og avancerede våben/skjolde, lave kostumer, lave rollerne, spille rollerne, kamptræning, sminke, og meget meget mere, Rollespil tar tit ud af huset, bl.a ned på bjerget ved Åmarken, og til forskellige arrangementer i landet.

 

 

Bagning/Bolsjer

Findes der noget bedre end hjemmebag – I bagning er der masser af muligheder, du kan lave alt lige fra pebbernødder til kransekage. Et populært rum med masser af aktivitet, både dag og aften. Du kan også lave dine egne bolcher i Danalund, i masser af forskellige farver og smag. Det foregår oppe i bagning, hvor du under kyndig vejledning kan lave i kilovis og tage dem med hjem til slikskålen. En utrolig populær aktivitet. Der bliver også jævnligt kørt Master Chef konkurrencer, med både madlavning og bagningr rift om at komme til

 

Støtteforeningen

 

I Danalund har vi en støtteforening, her har vi altid brug for nye medlemmer, og med dem, en masse nye ideer. Uden økonomisk hjælp til husets aktiviteter, ville vi ikke kunne tilbyde vores børn og unge det store væld af fritidsmuligheder som vi er i stand til i dag.

Støtteforeningen har en årlig indtjening der stammer fra fester (bl.a. Fødeslesdagfesten), sponsorer og kontingenter.
Det koster kun 100.– kr. om året at være medlem af Støtteforeningen Danalunds Venner.

Her er nogle af de ting som medlemmerne har fået støtte til igennem de sidste mange år..
Tilskud til ferieophold i Danmark og udlandet, Dansetur til England, div. kursus, klubbens egen bus, tøj til diverse sportshold, Div. sportsturneringer i Danmark og udlandet, CD udgivelser med teater/musical, Store TV fladskærme, videoudstyr til ture m.m. Kanoture på Gudenåen. Div. forestillinger med teater/musical, og meget meget mere……
__________________________________________

HVORDAN BLIVER MAN MEDLEM AF STØTTEFORENINGEN ?

Du kan komme ned i Danalund og betale i indgangen, og få dit støttebevis

Eller - via Netbank - Reg. nr: 0169 og Konto nr: 02 70 725 368 og så, komme ned og hente dit støttebevis når du har tid og lejlighed til det.